Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: “Örülök, hogy nem mentem a Barcába!”

Angel Di Maria legutóbb a L’Équipe című neves sportnapilapnak adott francia sportnapilapnak adott exkluzív interjút, amelyben pályafutásáról is elmélkedett.

A 32 esztendős kiválóság például elismerte, hogy könnyen az FC Barcelona játékosa lehetett volna, ám mint mondta, örül annak, hogy ez nem így lett.

“Nemrég a Barca kereste a PSG-t, ajánlatot is tettek értem. Tudom, hogy a két klub még tárgyalt is egymással, de szerencsére a PSG nem akart eladni. Az pedig hazugság, hogy a Barcához akartam menni!” – Jelentette ki Di Maria.

“A családommal boldogok vagyunk Párizsban, én pedig nagyon is jól érzem magam a PSG-nél. Szeretném Európában befejezni a karrieremet, és örülnék, ha ezt Párizsban tehetném meg.” – Folytatta az argentin válogatott szélső, majd gyorsan leszögezte, hogy jelenleg még csak nem is gondol a visszavonulásra, sőt, nagy tervei vannak a folytatást illetően.

“Most az a legfontosabb, hogy újra futballozhassunk! Nem számít semmi más, így előrefelé tekintgetnem is nagyon korai lenne. Minden alakul majd magától! Azt viszont nagyon szeretném, ha sikerülne megnyernem újra a Bajnokok Ligáját. Nem is annyira magam miatt, hanem inkább a klub és a szurkolók miatt, akik már nagyon is megérdemelnék ezt a trófeát! Tökéletes befejezés lehetne a számomra is, ha úgy távozhatnék majd Párizsból, hogy elmondhatom magamról, hogy BL-győzelemhez segítettem a PSG-t. Visszaadhatnék így valamit a szurkolóknak, cserébe azért, amilyen mértékű szeretetet kapok tőlük!” – Jegyezte még meg Di Maria.