Legendák Viadala

Egyre közelebb a Chelsea játékosa a Juventushoz – sajtóhír

F. Ádám
F. Ádám
újságíró, 2020 június 6. 18:00

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a Juventus csapata komolyan fontolóra vette át a Chelsea hátvédjének leigazolását, és a hírek szerint egyre közelebb állnak a megszerzéséhez…

A minap ismét több olasz forrás megerősítette, hogy a Juventus egyre inkább szorgalmazza a tárgyalásokat a Chelsea vezetőségével az olasz válogatott balhátvéd, Emerson Palmieri leigazolása ügyében. A játékost z olasz bajnokság (Serie A) élcsapatai közül a torinóiak mellett az Inter és a Napoli egyaránt szívesen látná soraiban.

A Brazíliában született, de már ötszörös olasz válogatott védő 2018 januárjában csatlakozott a Chelsea-hez, amely 20+9 millió eurót utalt át érte az AS Romának. A 25 éves bekk szerződése 2022-ig köti a Stamford Bridge-re, de a korábbi híresztelések szerint a londoni “Kékek” szeretnének hosszabbítani vele, hogy távol tartsák tőle az érdeklődőket.

Emerson az elmúlt idény során sérülésektől tarkítva, 27 tétmérkőzésen lépett pályára az Európa-liga-győztes Chelsea színeiben, míg a jelenleg kényszerszünetét töltő idényben eddig csupán 18 pályára lépés jutott neki, így Lampard idejében már korántsem számít akkora alapembernek, mint korábban volt a csapatnál.