Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb csapatok akarják a Barca kiszemeltjét – sajtóhír

Katalán sajtóértesülések szerint továbbra sincs megegyezés a Barcelona és az Inter együttese közt az argentin támadó esetleges klubváltását illetően, közben pedig további három európai topcsapat sorakozott fel érte…

A katalán Sport információi szerint a Barcelona legutóbb Junior Firpo vagy Nelson Semedo játékjogát ajánlotta fel az Inter részére Lautaro Martínezért cserébe, azonban nem tudtak megállapodni a felek abban, hogy az egyik hátvéd mellett mekkora pénzösszeg cseréljen gazdát a klubok közt.

Ezzel párhuzamosan a katalán forrás úgy tudja, hogy a Real Madrid, a Manchester United és a Liverpool vezetősége már egyaránt felvette a kapcsolatot a milánóiak vezetőségével, ugyanis mindhárom klub köztudottan csatárt keres, és kedveli az ígéretes gólvágót.

A 22 éves argentin csatár már régóta a katalán óriás kiszemeltjei közé tartozik, azonban sem múlt nyáron, sem pedig januárban nem tudtak megállapodni a milánói klubbal az átigazolásáról, ismét akcióba lépnének érte. Martínez minden sorozatot figyelembe véve 16 találatot szerzett az idei szezonban az Inter színeiben, azok után, hogy az első európai szezonjában 9 gólig jutott, és a hírek szerint Lionel Messivel mindketten nagyon szívesen szeretnének egy klubban játszani. A tehetséges csatár az Inter előtt nevelőcsapatában, az argentin Racing Club színeiben tevékenykedett, 2018-as debütálása óta pedig 17 mérkőzésen 9 gólt szerzett az argentin válogatottban.