Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Jót tett nekünk a szünet!”

A La Liga újrakezdése előtt álló FC Barcelona trénere, Quique Setién újfent nyilatkozott a bajnoki rajt kapcsán, amelyet szerinte nem csak Lionel Messi visszatérése miatt várhatnak pozitív előjelekkel.  

Setién mester a Radio Marcának adott legutóbbi interjújában további helyzetképet festett csapatáról.

“Számunkra jókor jött a szünet! Samuel Umtitit és a sérülését leszámítva a játékosaim jobb állapotban tértek vissza, mint amilyenben a tavasszal voltak. Frissebbek vagyunk, mint márciusban voltunk! Készen állunk a ránk váró 11 meccsre!” – Kezdte gondolatmenetét a 61 esztendős tréner.

“Úgy gondolom a bajnokság a mi kezünkben van! Szívesebben vagyunk a Real Madrid előtt két ponttal, mint mondjuk fordítva lenne! Persze különleges helyzetben vagyunk, nézők nélkül, zárt kapus meccsekre készülünk. Meglátjuk ki alkalmazkodik majd a furcsa körülményekhez legjobban!” – Folytatta Setién, aki szerint már az első fordulóban kisebb előnyben vannak az ősi riválishoz képest.

“A Real Madrid nem a Bernabéuban játssza majd meccseit, ez pedig akár még rosszul is érintheti őket. Örülök annak is, hogy hétvégén a Real előtt játszunk. viszont az, hogy hogy 22:00-kor is futballoznunk kell, már annyira nem tetszik.” – Így Setién, aki arra utalt, hogy a Barca szombaton játszik 22:00-ás kezdéssel a Mallorca otthonában; míg egy nappal kéősbb, ugyan ebben az időpontban kezd a Real hazai pályán az Eibar ellen.