Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerb Kupa: visszavágott a Partizan a bajnoknak

A Szerb Kupa 2019-2020-as kiírásában a szerda esti órákban rendezték meg mindkét, egy mérkőzésen eldőlő elődöntő-párharc egyetlen felvonását…

A két ősi rivális belgrádi nagy csapat már az elődöntőben összekerült egymással, a tavalyi győztes Partizan Beograd a bajnoki címről való lemaradásért pedig bosszút állni a Crvena zvezda együttesén. A mérkőzés egyetlen találatát az izraeli Bibras Natcho szerezte a második játékrész során, aki egy gyors ellentámadás végén közvetlen közelről volt eredményes, miután a kiegyenlített és hat sárga lapot hozó első félidőben még nem született gól. Ezzel a Crvena hiába nyeri sorban a bajnokságokat, a Kupában nagyon úgy néz ki, hogy a Partizan az úr, hiszen tavaly a fináléban is legyőzték a legnagyobb vetélytársat. Így a két egykori szerb kiválóság közül ezúttal Szavo Milosevics örülhetett csapata sikerének Dejan Stankoviccsal szemben.

Partizan Beograd – Crvena zvezda 1-0 (0-0)
Gólszerző: Natcho (58.) ill.
Továbbjutott: Partizan Beograd

Eközben a másik ágon egyetlen gól döntött a fináléról a Vojvodina javára a Csukaricski ellen idegenben, az újvidékiek sikerével pedig biztossá vált, hogy a története első élvonalbeli szezonját töltő délvidéki Topolyai SC a következő idényben részt vehet az Európa-liga selejtezőjében.

Csukaricski – Vojvodina 0-1 (0-0)
Gólszerző:ill. Covic (31.)
Továbbjutott: Vojvodina

A Szerb Kupa döntőjét június 24-én, szerdán, előreláthatólag 18 órai kezdettel fogják megrendezni.