Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Váratlan helyen köthet ki a BVB üdvöskéje – sajtóhír

Egyre több csapattal hozzák hírbe a Borussia Dortmund szupertehetségét, akivel kapcsolatban a szigetországi sajtónak is mindig van egy biztos tippje, hogy hol folytatja pályafutását…

A The Sun aktuális információi szerint Jadon Sancho nyitott arra, hogy a Borussia Dortmund csapatától való távozása esetén korábbi csapatához, a Manchester City-hez térjen vissza a következő átigazolási időszak során. A forrás beszámolói szerint a 20 éves kiválóság erről beszélt a közelmúltban barátainak.

A BVB vezetősége mintegy 120 millió euróban határozta meg Sancho eladási árát, és az angol források szerint több érdeklődő kifizetné érte ezt az összeget, mert a szakemberek egytől egyig rendkívül fényes jövőt jósolnak neki. A világsajtó szerint Sancho szolgálatai iránt eddig a Manchester United, a Liverpool és a Chelsea is érdeklődőtt Angliából, de a Bayern München, a Real Madrid és a Barcelona is figyelte őt, ám a fiatal játékos állítólag hazájában szeretné folytatni pályafutását – ilyen alapon akár az Etihadba is visszatérhet.

A 20 esztendős tehetség 2017-ig a City-ben nevelkedett, azóta a Borussiában bontogatja szárnyait, s a Bundesliga elmúlt kiírásában 12 találatig jutott, a jelenleg idényben pedig már 17 gólt szerzett.