Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nyolcasdöntővel fejeződhet be a BL és az El idei szezonja

A nemzetközi sajtóban egyre több helyen szivárognak ki hírek a Bajnokok Ligája és az Európa-liga tervezett augusztusi újrakezdésével kapcsolatban, bizonyára hamarosan hivatalosan is bejelenthetik a következő lebonyolítást…

Többek közt az olasz Sky Sport Italia közismert munkatársa, Gianluca Di Marzio is beszámolt azokról a tervekről, mely szerint a Bajnokok Ligája és az Európa-liga egyaránt nyolcasdöntővel fejeződhet be augusztusban.

A BL-ben a nyolcaddöntő párharcok befejezését követően minden bizonnyal Lisszabon adhat majd helyet a nyolcasdöntőnek; a negyeddöntőket augusztus 12. és 15. között rendeznék, az elődöntőkre augusztus 18-19-én kerülne sor, a finálét pedig augusztus 23-án játszanák, valamennyi párharc egy mérkőzésen dőlne el.

Ami az Európa-ligát illeti, az Inter-Getafe és a Roma-Sevilla párharcok egy meccsből állnának, amelyekre semleges helyszínen kerülne sor, a többi összecsapás visszavágója pedig, amelynek odavágóit megrendezték márciusban, az akkor idegenben játszó csapatok otthonában kerülne megrendezésre, hasonlóan a BL-hez. A nyolc csapatos finálét négy német városban tartanák (Duisburg, Gelsenkirchen, Frankfurt és Köln) augusztus 10. és 21. között.