Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Setién és a társak is Ansu Fatit éltetik!

A Leganés ellen a Barca vezető találatát jegyző 17 esztendős tehetség a társak és Quique Setién szerint is elévülhetetlen érdemeket szerzett a csapat újabb győzelmében. 

“Ansunak az utóbbi időben kisebb problémái adódtak sérülésekkel, de az elmúlt edzéseken már nagyon jól mozgott. Remekül játszott, és ez nem csak az előrefelé játékára igaz. A gólja pedig olyan mederbe terelte a találkozót, amilyenbe elképzeltük. Való igaz, még nagyon fiatal, fejlődnie kell. Szüksége lenne az állandó jó teljesítményre is, ebben a sérülések gátolták.” – Dicsérte fiatal játékosát Setién mester, aki megindokolta Fati korai, második félidő elején történt cseréjét is.

“A félidőben már jelezte, hogy kisebb fájdalmai vannak, nem akartam felesleges kockázatot vállalni. Szükségünk van rá a folytatásban is!” – Így a Barca trénere, akihez csatlakozott a lefújást követően Ivan Rakitic.

“Meggyőző teljesítményt nyújtott. A gólja nagyban megkönnyítette a helyzetünket. Csak arra kell ügyelnie, hogy így folytassa tovább, és türelmes legyen saját magával szemben.” – Nyilatkozta a horvát válogatott középpályás Fatiról, aki ha nem is játszik hétről-hétre a kezdőcsapatban, a csapaton belüli helyzetét jól tükrözik Antoine Griezmann szavai is.

“Tudjuk, hogy képes gólokat szerezni, ezt ma láthattuk is. Igazán fontos játékosunk!” – Így a világbajnok francia támadó.