Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Guardiola véleménye az öt cseréről!

A Premier Leagueben is bevezették az 5 csere lehetőségét. Erről mondta el a Manchester City menedzsere, Pep Guardiola a véleményét.

A mai napon indulnak újra a Premier League küzdelmei. Először a Ligakupa döntő miatt elhalasztott két mérkőzést pótolják be, így a Manchester City is érdekelt lesz a mai nap során. Guardiola együttese az Arsenalt fogadja. A koronavírus-járvány miatti kihagyás következtében a PL-ben is elfogadták az 5 csere lehetőségét. Erről mondta el gondolatait a City menedzsere:

Mind az 5 cserelehetőségemet ki fogom használni minden egyes meccsen. Nem tudom hány percet fognak kapni, de biztosan játszani fognak, mert ez az egyetlen módja, hogy megóvjuk a játékosokat az előttünk álló időszaktól. A Bajnokok Ligája és a bajnokság utolsó szakaszában csak úgy tudjuk elkerülni a sérüléseket, ha megfelelően forgatjuk a csapatot.

A Bajnokok Ligája és az Európa Liga utolsó mérkőzéseit a tervek szerint augusztusban pótolnák. Ebben az időszakban a “Polgárok” is érdekeltek lehetnek, ugyanis a nyolcaddöntő első felvonását megnyerték 2-1-re a Real Madrid otthonában.

A Premier League mai mérkőzései: 
19:00 Aston Villa – Sheffield United (Tv: Spíler 1)
21:15 Manchester City – Arsenal (Tv: Digi Sport 1)