Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: az utolsó percben kapott ki az Arsenal a Sirályoktól!

Hihetetlen vereségbe futott bele az Arsenal, az utolsó pillanatban győzött a Brighton!

Egészen elképesztő balszerencse szériát tudhat maga mögött az Arsenal, hiszen a Manchester City elleni sérüléshullámot követően a Brighton and Hove Albion együttese ellen is újabb kulcsjátékosuk esett ki hosszabb időre a sorból.

Az Ágyúsok felszívva érkeztek a Sirályok otthonába a City elleni sima vereséget követően, az első félidő 0-0-ás eredménye ellenére is jóval többet és pontosabban támadtak Aubameyang vezetésével a vendégek, azonban a gól így sem akart megérkezni, ellenben egy szerencsétlen ütközés után az Arsenal hálóőre, Berndt Leno a földön maradt és súlyos fájdalmakkal, hordágyon kényszerült elhagyni a pályát.

A második félidőben azonban annál inkább beindultak az események, hiszen az Arsenal 80 milliós támadója Nicolas Pépé egyéni villanását követően hatalmas gólt csavart a tizenhatos sarkából, ezzel megszerezve az ágyúsok vezetését, amely egészen 7 percig tartott, amikor is egy pontrúgást követően a Brighton & Hove Albion védője, Lewis Dunk bólintott az Arsenal cserekapusának hálójába. A védők hiába tisztáztak, a gólvonal technológia jelzett, ünnepelhettek a hazaiak.

A végső, váratlan döfést pedig Neil Maupay vitte be az Ágyúsok szívébe, amikor a lefújást megelőző percben kapott kiugratást Aaron Conolly révén, amelyet egy gyönyörű rúgással gólra, csapatának pedig három pontra váltott.

Brighton – Arsenal: 2-1 (0-0)
Gólszerzők: L. Dunk (75.) Neil Maupay (95.) ill. N. Pepe (68.)
Kiállítás: – ill.