Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: Ez már Arteta szerint is elfogadhatatlan!

A londoniak menedzsere, Mikel Arteta nyilvánosan fakadt ki újabb kínos, Brighton elleni veresége után.

“Roppant csalódott vagyok!” – Idézi Arteta meccs utáni szavait a goal.com. “Elfogadhatatlan, ahogyan elveszítettük ezt a találkozót! Szeretjük a versenyhelyzetet, és bár fiatal csapatunk van, mégis úgy érzem, eldobtuk magunktól a három pontot.” – Folytatta az “ágyúsokat” játékosként is szolgáló spanyol.

“1-0-nál le kellett volna zárnunk a találkozót! Túl sok lehetőséget hagytunk kihasználatlanul, majd ajándékba adtuk az egyenlítést nekik. Ezt követően pedig mintha nem is akartunk volna hajtani a második gólunkért… Hogyan innen hogyan tovább? Fel kell ráznunk a csapatot. Sok mindent jól csinálunk a meccseinken, de még nem vagyunk versenyképesek. Ezen a szinten ilyen hibákat nem engedhetsz meg magadnak! Komoly kihívás ez mindannyiunknak, hogy újraépítsük ezt a klubot, a saját értékeinkre támaszkodva!” – Jegyezte még meg Arteta.

A premier League aktuális, 30. fordulója után könnyen lehet, hogy az első 10-ből is kicsúszó Arsenal legközelebb június 25-én, a Southampton otthonában köszörülheti ki az egyre keserűbb csorbát.