Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája: hatalmas bajba kerülhet a PSG a nyolcasdöntőre

Ahogyan arról már korábban is többször cikkeztünk, a Paris Saint-Germain együttese jelentős keretátváltozás előtt áll a nyáron. Több, korábbi kulcsjátékosnak is lejár a szerződése június 30-án, és ők már a hivatalos bejelentés szerint is biztosan távoznak a francia klubtól.

Pedig az idény nehezebbik része csak eztán következik a PSG számára. Mint ismert, a Ligue 1 2019/20-as kiírását már befejezettnek tekintették az illetékesek, így az már nem folytatódik. A párizsiak számára így már csak a majdani kupadöntő (a Saint-Étienne ellen), és a Bajnokok Ligája nyolcasdöntője maradt, amely a jelenlegi tervezet szerint csak szeptemberben leszuaktuális.

A rossz hír a PSG számára, hogy állítólag a lejáró szerződésű távozók közül Edinson Cavani már visszautasította a klub azon ötletét, hogy pár hónappal tovább maradjon, a BL mostani idényének befejezésére. A francia sajtó szerint a rutinos uruguayi támadó döntése dominóhatást fog kelteni, és a többiek sem akarnak ráhúzni a maradásukra.

A teljesség igénye nélkül olyna nagy nevek hagyják el idén a PSG-t, mint a csapatkapitány Thiago Silva, Thomas Meunier, és Layvin Kurzawa.