Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: az Atlético felkapaszkodott a harmadik helyre – videóval

A spanyol bajnokság (La Liga) aktuális, 31. fordulójában a keddi, kora esti órákban két mérkőzést rendeztek, az egyre jobb formát elkapó Atlético Madrid gárdája La Nuciába látogatott…

A legutóbbi két mérkőzését kapott gól nélkül megnyerő Atlético Madrid gárdája az újrakezdés óta ugyancsak veretlen Levante alkalmi otthonában diadalmaskodott minimális különbséggel. Mindössze negyedórát kellett várni a “Matracosok” vezető találatára, Marcos Llorente bejátszását követően a Diego Costa elől menteni igyekvő Bruno González lábáról kötött ki a saját kapujában a játékszer. A továbbiakban is az Atlético előtt adódott több lehetőség, a második félidő elején Thomas lesről talált a hálóba, majd nem sokkal később Joao Félix helyzeténél Fernandez Abarisketa kapus mentett nagyot. Az utolsó tíz percen belül a Realtól kölcsönzött Borja Mayoral egyenlíthette volna ki a találkozó állását, közeli fejese azonban célt tévesztett.

Diego Simeone csapata ezzel két ponttal megelőzte a harmadik helyért folytatott versenyfutásban a tegnap csak ikszelő Sevilla gárdáját hét fordulóval a bajnokság vége előtt.

Levante-Atlético Madrid 0-1 (0-1)
Gólszerző:ill. Bruno González (15. – öngól)

 

A 31. forduló eddigi eredményei

Villarreal-Sevilla 2-2
Leganés-Granada 0-0
Levante-Atlético Madrid 0-1
Valladolid-Getafe 1-1

A 31. forduló további programja

Kedd
22:00 Barcelona-Athletic Club (tv: Spíler 2)

Szerda
19:30 Deportivo Alavés-Osasuna
19:30 Real Sociedad-Celta Vigo (tv: Spíler 2)
22:00 Real Madrid-Mallorca (tv: Spíler 2)

Csütörtök
19:30 Eibar-Valencia (tv: Spíler 2)
22:00 Real Betis-Espanyol (tv: Spíler 2)

A bajnokság aktuális állása

A góllövőlista élmezőnye

(Tabellák: eredmények.com)