Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést hosszabbított a Manchester United játékosa!

Meghosszabbította jelenlegi szerződését Scott McTominay a Manchester Uniteddel. Az új kontraktus 2025-ig köti a “Vörös Ördögökhöz” a középpályást.

McTominay 2012-ben került a Manchester United akadémiájára, ahonnan lépésről lépésre haladt a felnőttcsapat felé. Debütálására 2017-ben került sor egy Arsenal elleni mérkőzésen. Azóta 75 alkalommal ölthette magára a “Vörös Ördögök” szerelését, amelyek alatt 7 gólt szerzett és 1 gólpasszt is kiosztott. A skót középpályás új szerződése 2025. június 30-ig érvényes, amely újabb egy évvel meghosszabbítható.

McTominay az alábbiakat mondta a kontraktus aláírása után:

Nagyon boldog vagyok az új szerződés miatt, ezen kívül rendkívül büszke is, hogy a Manchester United jövőjének a részese lehetek. Mindig is itt akartam játszani, és minden alkalommal, amikor pályára léphetek igyekszem a legjobbamat nyújtani. Szeretnék köszönetet mondani a menedzsernek, aki hitt bennem és mindenkinek, aki a klubnál dolgozik. Nélkülük nem lennék az, aki vagyok. Remélem a szezon hátralévő részét a legjobb formában tudjuk befejezni, hogy elérjük céljainkat.