Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool középpályását nézte ki a Borussia

Egy fordulóval a bajnokság vége előtt, 4. helyen, BL-indulást érő pozícióban áll a Borussia Mönchengladbach. Ennek megfelelően, már a keret megerősítésén dolgoznak, hiszen a kényszerű leállás miatt, rövidebb lesz a felkészülési időszak is.

Marco Rose a Liverpool szerb játékosát, Marko Grujic-ot nézte ki magának. A középpályás az elmúlt két évet a Herthában töltötte kölcsönben, ahol alapembernek számított ebben a szezonban.
A Borussia a tervek szerint, most kölcsönvenné a labdarúgót és csak jövő nyáron vásárolná meg, 18 millió euróért, amivel a harmadik legdrágább igazolása lenne a klub történetének. Kérdés a Liverpoolnak mennyire érdeke harmadkára is kölcsön adni Grujicot.

A Borussia szintén szeretné leigazolni Jonathan Davidet. A Gent kanadai támadóját, nem lesz egyszerű megszerezni, hiszen állítólag sok nagy klub érdeklődik iránta. A kérők között van a Dortmund, a Leipzig, a Bayern, a Bayer, az Arsenal és a Manchester United is.

David neve is szerepel a Golden Boy-díj esélyesei között, ez fel is verte az árát. A piaci értéke 22 millió euró körül van, de a belga csapat legalább 30 milliót kér érte.
David a belga bajnokságban idén 18 góllal, holtversenyben gólkirály tudott lenni. Ő lehet a következő kanadai futballjátékos, aki berobban az egyik európai top bajnokságban, kérdés a Bundesligában vagy a Premier League-ben.