Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elveszítheti középpályását a Bayern München! – sajtóhír

Kész országot váltani Thiago, a Bayern München középpályása. A spanyol játékos úgy érzi ez az utolsó esélye arra, hogy egy másik topcsapatban is játsszon.

Thiago lassan 7 évvel ezelőtt hagyta el a Barcelonát a Bayern München kedvéért. A spanyol játékosért anno 25 millió eurót fizetett a bajor sztárcsapat. A középpályás azóta 230 meccsen ölötte magára a német klub szerelését, összességében pedig 31 gólt szerzett és 37 előkészítést vállalt magára.

A legfrissebb sajtóhírek szerint Thiago úgy érzi, hogy eljött az idő a váltásra. Hans Flick a müncheni klub menedzsere kinevezése után 4 játékost szeretett volna mindenképp a klubhoz láncolni, Müller, Neuer, Thiago és Alaba személyében. Előbbi kettővel sikerült is megegyezni, ám a pletykák alapján a spanyol játékos elutasította a legújabb szerződési ajánlatot, mivel úgy érzi, hogy ez az utolsó esélye, hogy egy másik sztárcsapatban is játsszon. A Sport Bild szerint a Liverpool kész is lenne lecsapni a középpályásra, akinek jövőre lejár a szerződése. A Bayern mindenesetre 50 millió euró körüli összeg alatt nem hajlandó megválni tőle.

A 29 esztendős játékos ebben a szezonban összesen 35 meccsen lépett pályára, amelyeken háromszor talált a hálóba és 2 gólpasszt osztott ki. Piaci értékét a transfermarkt 48 millió euróra becsüli.