Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2022: “A világjárvány nem befolyásolja a tornát!”

A katari világbajnoki projekt egyik fő felelőse, Hassan Al-Thawady egy videokonferencia keretein belül számolt be arról, hogy Katarban zavartalanul folytatódhat tovább a felkészülés a nagy seregszemlére. 

Al-Thawady (tehetett volna más?) igyekezett magabiztosságot sugározni, amíg virtuális stadiontúrát tartott a világhálón.

“A tervek szerinti ütemben haladunk. A munkálatokkal jól állunk, igaz ez még akkor is, ha a világjárvány egy újfajta kihívást jelent számunkra is. Százalékosan kifejezve azt mondanám, hogy a munkálatok 85%-ával már készen vagyunk. Az építkezéseken meghoztuk a szükséges szabályozásokat, gondosan ügyelünk a távolságtartásra, figyelve munkavállalóink egészségére.” – Idézi a Marca című madridi sportnapilap Al-Thawady-t.

“Való igaz, a világjárvány jelentette kihívásokhoz, mind gazdasági mind társadalmi értelemben nekünk is alkalmazkodnunk kellett, de egy pillanatra sem kételkedünk abban, hogy a 2022-es katari világbajnokság egy rendkívüli és páratlan torna lesz!” – Folytatta a sportvezető, majd még hozzátette: “Büszkeséggel tölt el, ahogy a szervezőcsapatunk az elmúlt nehéz időszak alatt végezte a munkáját. A felkészülés zökkenőmentes, a stadionjaink lassan elkészülnek. Mindegyik páratlan létesítmény, ahol öröm lesz futballmeccset nézni. Biztosíthatok mindenkit afelől, hogy az év végéig még újabb két aréna átadásra kerül!”