Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL-sztárcsapat is követi Szoboszlait – sajtóhír

A PSG minap jegyzett érdeklődése mellett francia források szerint a Premier League egyik igazi gigásza is lecsapna a magyar válogatott rendkívül tehetséges középpályására…

A neves francia szakíró, Manu Lonjon értesülései szerint az Arsenal csapata méltó kihívója lehet Paris Saint-Germain és az AC Milan alakulatának a Red Bull Salzburg magyar zsenije, Szoboszlai Dominik megszerzéséért folytatott csatározásban.

A 19 esztendős magyar tehetség a Salzburg elmúlt szezonjában két osztrák bajnoki és egy kupa-találat mellett a BL csoportkörében is eredményes tudott lenni, és az aktuális szezonban fokozatosan egyre több játéklehetőséget követelt magának, és egyre több olasz és angol klub érdeklődését vonzatta magára. Az idei szezonban az összes versenysorozatban már 9 alkalommal volt eredményes, a májusi újrakezdés óta egészen kimagasló szinten játszik.

Szoboszlai iránt fokozódik a nemzetközi érdeklődés az említett klubok mellett korábban a Lazio, a Napoli és a Newcastle United érdeklődéséről is beszámoltak már a világsajtóban.