Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pochettino már a visszatérésre készül – sajtóhír

A szezon közben a Tottenham csapatától menesztett argentin tréner az általános vélekedés szerint rövidesen ismét munkába állhat…

A portugál Record információi szerint a Benfica vezetősége már felvette a kapcsolatot a fél éve munkanélküli Mauricio Pochettinóval, hogy a következő szezontól vegye át a lisszaboni gárda irányítását.

A patinás portugál együttes a bajnokság (Primeira Liga) aktuális szezonjának hajrájában ádáz küzdelmet vív az FC Porto csapatával a bajnoki címért, azonban a klub vezetősége a komolyabb hosszútávú célok elérése érdekében a korábban a tartalékcsapatot irányító Bruno Lage helyett a tapasztalt argentin szakembert nevezné ki.

A 48 esztendős Pochettino tavaly novemberben öt év után távozott a Tottenham menedzseri posztjáról, melyet 2019-ben a BL-döntőbe juttatott, az aktuális idénybeli gyengélkedése azonban megpecsételte további sorsát a londoni gárda élén. Jelenleg azóta is munkanélküli, azonban szinte biztosra vehető, hogy a 2020-2021-es szezont már aktív edzőként töltheti, érdeklődőből pedig nincs hiány iránta.