Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester City: rekordfizetéssel marasztalnák támadójukat – sajtóhír

Nem engedné el klasszis szélsőjét az angol klub, ennek következtében pedig a legjobban fizetett játékos lehet a Premier League-ben.



Manchester City rekordfizetést adna támadójának, Raheem Sterlingnek, angol sajtóinformációk szerint. A manchesteri klub ezzel azt szeretné megakadályozni, hogy az angol válogatott játékos eligazoljon.

A 25 éves szélsőt semmiféleképpen nem akarják elveszíteni, de félnek, hogy a játékos továbbállhat, ha a két éves eltiltás utáni fellebbezést elutasítja az UEFA. Az 56-szoros angol válogatott játékos a Real Madridnál került szóba több alkalommal is, akihez szívesen igazolna, hiszen gyerekkori álma volt, hogy a Santiago Bernabéuban léphessen pályára.

Angol beszámolók szerint a Manchester City nem kevesebb, mint 450 ezer fontos heti fizetést adna ezért a támadónak, amellyel a legjobban kereső játékos lenne a Premier League-ben. A jelenlegi 2023-ig szóló kontraktusát két évvel toldanák meg.

Sterling 2015 óta erősíti a manchesteri csapatot, azóta 233 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 91 gólig és 72 gólpasszig jutott.