Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: kiütéses sikerrel ragad az Inter az első kettőre – videóval

Az olasz bajnokság (Serie A) aktuális hétközi, 29. fordulójának szerdai kora esti programjában lombardiai regionális rangadót játszott egymással az ellentétes célokért küzdő Inter és Brescia gárdája…

A bajnoki címet üldöző Inter csapata magabiztosan mosta le 4-0 arányban a kiesés ellen szélmalomharcot vívó Brescia együttesét. Mindössze öt percet kellett várni a Nerazzurri vezető találatára, ennyi idő után ugyanis Sánchez jobb oldali elfutását követően Ashley Young kapásból tüzelt a hálóba. Nem sokkal később a chilei immár maga is eredményes tudott lenni, miután a 20. percben Alexis Sánchez a buktatás miatt megítélt büntetőt tökéletesen helyezte a hálóba. Nehezen tudott felébredni a korai sokkal a Brescia, ráadásul közvetlenül a szünet előtt Young bejátszásából Danilo D’Ambrosio fejelt hibátlanul a hálóba, egy félidő alatt eldöntve a három pont sorsát. Röviddel a térfélcserét cserét követően Sánchez a napi második gólpasszát is kiosztotta, a kapu elé ívelt szabadrúgását ugyanis a korábban több helyzetet is elpuskázó Roberto Gagliardini csúsztatta Joronen hálójába. A némileg visszavevő Inter tarsolyában azért a meccs végére maradt még két újabb találat, melyet a cserék hoztak össze: előbb Lukaku kemény lövése után Christian Eriksen kotorta be közvetlen közelről a kipattanót, majd a szélről befelé húzó Antonio Candreva ballal lőtte ki a hosszú alsót.

Inter – Brescia 6-0 (3-0)
Gólszerzők: Young (5.), Sánchez (20. – büntetőből), D’Ambrosio (45.), Gagliardini (52.), Eriksen (83.), Candreva (88.) ill.

 

A 29. forduló eddigi eredményei

Torino-Lazio 1-2
Genoa-Juventus 1-3
Bologna-Cagliari 1-1
Inter-Brescia 6-0

A 29. forduló további programja

Szerda:
21:45 Fiorentina-Sassuolo (tv: Digi Sport 3)
21:45 Lecce-Sampdoria
21:45 SPAL-AC Milan (tv: Digi Sport 2)
21:45 Hellas Verona-Parma

Csütörtök:
19:30 Atalanta-Napoli (tv: Digi Sport 1)
21:45 AS Roma-Udinese (tv: Digi Sport 1)

A bajnokság aktuális állása

A góllövőlista élmezőnye

(Tabellák: eredmények.com)