Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zidane véleménye a hátralévő 6 bajnokiról!

Zinedine Zidane a Getafe elleni meccs előtti sajtótájékoztatón beszélt a bajnoki címért folytatott véghajrá lehetséges kimeneteleiről. 

Ahogy arról beszámoltunk, a Real Madrid fő riválisa, az FC Barcelona ismét pontokat vesztett a spanyol bajnokságban. A katalán gárda hátránya jelenleg egy pont, ami négy egységre duzzadhat, amennyiben a Real csütörtök este legyőzi a Getafe együttesét. Az esetleges 4 pontnyi különbség mellett az egymás elleni eredmények is a “Királyi Gárda” számára kedveznek, így sokan már kész tényként kezelik, hogy a fővárosi alakulat szerzi majd meg a bajnoki címet. A klub edzője, Zinedine Zidane azonban mindenkit nyugalomra intett:

Még nem nyertünk meg semmit. 6 meccset még le kell játszanunk, amelyeken 18 pontot lehet szerezni. Amíg matematikailag nem válik bizotssá, hogy bajnokok vagyunk, addig nem lazíthatunk egy pillanatra sem. A Barcelona is mindent meg fog tenni, hogy a maradék találkozóit egyaránt megnyerje. Nem becsülhetjük le egyetlen ellenfelünket sem és nem bízhatjuk el magunkat, hiszen ahogy már mondtam, még semmit sem nyertünk meg. Játékosként voltam már ilyen helyzetben, úgyhogy tudom miről beszélek. Még semmit sem vehetünk biztosra.

A Real Madrid együttese csütörtök este 22:00-tól látja vendégül az 5. helyezett Getafét. A találkozót a Spíler 2-n lehet majd figyelemmel kísérni.

A bajnokság aktuális állása: