Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megérkezett a Bayern új igazolása

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, megszületett a megegyezés a Bayern München és a Manchester City csapatai között, a klubot váltó játékos pedig immár meg is érkezett az orvosira a bajorokhoz…

Miközben a City kiütötte a bajnok Liverpoolt, addig a csapattól távozó Leroy Sané átesett a szerződtetése előtti szükséges orvosi vizsgálatokon a Bayern München csapatánál. Egyes orgánumok már a hivatalos szerződtetéséről is beszámoltak, amely 55 millió font ellenében valósulna meg, azonban hivatalos bejelentés még egyik klub részéről sem érkezett.

Mint ismeretes, a bajorok már múlt nyáron meg akarták volna szerezni a 24 éves német válogatott szélsőt, azonban súlyos térdsérülése miatt meghiúsult az átigazolása, a Cityvel azonban továbbra sem szándékozik megújítani 2021-ig érvényes szerződését. Ráadásul azóta az angol klubot kizárták a nemzetközi szerepléstől a következő két szezonra vonatkozólag, így már csak ezért sem jöhetne össze velük az áhított BL-cím.

Sané 2016-ban 50 millió euróért igazolt az Etihadba a Schalke 04 együttesétől, a Cityben az elmúlt években 134 tétmérkőzésen 39 gólt és 45 gólpasszt jegyzett. A korábbi híresztelések szerint a klubváltása tavaly 120 millió euró és további bónuszok ellenében valósulhatott volna meg, azonban ennél viszont minden bizonnyal jóval olcsóbban válhatnak meg tőle, mert a City kényszerhelyzetbe került az eladásával.