Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca már árulja a kegyvesztett csatárt – sajtóhír

Ahogyan arról beszámoltunk, egyre rosszabbul áll a világbajnok francia támadó szénája a Barcelona háza táján, az aktuális hírek szerint már javában árulják őt…

Az olasz Rai Sport úgy értesült, hogy a Barcelona vezetősége már felajánlotta a Juventus részére a kegyvesztett Antoine Griezmann szolgálatait a két klub közti jó kapcsolatra való tekintettel. A kiszivárgott információk szerint a torinóiak nem fizetnék ki egyben a katalánok által kért 100 millió eurós összeget, hanem ennek csak egy részét, miközben belevonnák az üzletbe Douglas Costát és/vagy Adrien Rabiot-ot.

A 29 esztendős francia szélső tavaly nyáron viharos körülmények közt hagyta el el öt év után a közvetlen vetélytárs, Atlético Madrid csapatát 120 millió euró ellenében, azonban Griezmann képtelen volt akkora vezetőszerepet betölteni a katalánoknál, mint korábban tette a fővárosi egylet színeiben. Természetesen ez azért törvényszerű volt, de a jelek szerint korántsem makulátlan a közös munka a vezetőség és a játékos közt, ezzel együtt is jókora meglepetésnek számítana, ha egy év után máris túladnának rajta. Griezmann első barcelonai idényében 43 fellépés alatt 14 találatnál jár.

A korábbi hírek értelmében Griezmannt eddig a Manchester City, a Manchester United, az Arsenal és a PSG szeretné leigazolni.