Legendák Viadala

Mindkét manchesteri klub vinné a Barca sztárját – sajtóhír

F. Ádám
F. Ádám
újságíró, 2020 július 4. 08:11

Miután a Barcelona együttesénél egyre inkább bizonytalannak tűnik a sorsa, egyre több angol csapat veszi fontolóra a világbajnok francia támadó leigazolását…

A Mundo Deportivo információi szerint a Barcelona csapata által egyre inkább eladásra szánt Antoine Griezmann megszerzése iránt mindkét manchesteri klub, a Manchester City és a Manchester United egyaránt megalapozott érdeklődést mutat.

A 29 esztendős francia szélső tavaly nyáron viharos körülmények közt hagyta el el öt év után a közvetlen vetélytárs, Atlético Madrid csapatát 120 millió euró ellenében, azonban Griezmann képtelen volt akkora vezetőszerepet betölteni a katalánoknál, mint korábban tette a fővárosi egylet színeiben. Természetesen ez azért törvényszerű volt, de a jelek szerint korántsem makulátlan a közös munka a vezetőség és a játékos közt, ezzel együtt is jókora meglepetésnek számítana, ha egy év után máris túladnának rajta. Griezmann első barcelonai idényében 43 fellépés alatt 14 találatnál jár.

A Barca korábban 100 millió euróban határozta meg eladási árát, és a Griezmann iránt érdeklődő csapatok sorában a két városi riválist megelőzően már rendre találkozhattunk a PSG, a Juventus és az Arsenal feltűnésével.