Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rummenigge megerősítette játékosa távozási szándékát!

A Bayern München elnöke, Karl-Heinz Rummenigge megerősítette, hogy spanyol középpályásuk szeretne távozni.

Ahogy arról már beszámoltunk, Thiago 7 év után kész elhagyni a Bayern München együttesét. A spanyol középpályás új kihívásokra vágyik és szeretne egy újabb sztárcsapatban játszani. Ez az együttes a Liverpool lehet. A Bayern nehéz helyzetben van, hiszen Thiago szerződése a következő szezonban lejár, így ha komolyabb pénzt szeretnének érte kapni, akkor még ezen a nyáron értékesíteniük kellene őt. Ezt a klub elnöke, Karl-Heinz Rummenigge is elismerte:

Thiago egy remek srác a pályán és azon kívül is. Jelenleg is tárgyalásban állunk vele, igyekszünk minden kérését teljesíteni. Viszont úgy néz ki, hogy ő szeretné valahol máshol kipróbálni magát. Még nem kaptunk konkrét megkeresést a Liverpooltól. Annyi biztos, hogy nem szeretnénk azt, hogy ingyen távozzon.

Rummenigge arról is szót ejtett, hogy mennyi esély van a Bayer Leverkusen csodagyerekének, Kai Havertznek a megszerzésére:

Ha a pénzügyi részét nézzük, akkor azt kell mondanom, hogy nem tudjuk jelenleg őt leigazolni. Az európai futball összes csapatát gazdaságilag komolyan érintette a koronavírus-járvány, és ez egészen addig így is marad, amíg újra nem játszhatunk nézők előtt. Arról, hogy Havertz mikor fog távozni, kizárólag a klubja és ő dönt. Őszintén szólva azt szeretném, ha még egy évet a Leverkusenben játszana, mivel vele jóval veszélyesebb lehet ránk nézve a Bayer.