Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Xavi fontos döntést hozott a jövőjéről – HIVATALOS

Azok után, hogy Quique Sétien állása egyre nagyobb veszélyben van a Barcelona kispadján, sokan a katalánok legendás alakját, Xavit szeretnék az utódjaként látni…

A katari Al Sadd csapata a minap bejelentette, hogy vezetőedzője, Xavi Hernández a 2020-2021-es szezonra is maradni fog a csapat kötelékében, a világ-, és Európa-bajnok klasszis pedig új szerződése lejártáig biztosan nem csatlakozik a Barcelona kötelékébe.

Xavi korábban megerősítette, hogy a Barca vezetősége már megkereste őt a vezetőedzői állással kapcsolatban, egyelőre azonban több tapasztalatot szeretne gyűjteni, és végig akarja vinni a megkezdett projektet a katari csapatnál. Az Al Sadd együttese a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet idején a harmadik helyen áll a katari bajnokságban tíz ponttal lemaradva az éllovas Al Duhail mögött.

A 40 éves szakembert tehát 2021 nyaráig köti szerződés a katari klubcsapatához, vélhetően legkorábban ezt követően várható a Barcánál való szerepvállalása, addig a katalán sztárcsapatnak nélküle kéne megoldania a talpra állást a mostani hullámvölgyből.