Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bartomeu: “A VAR mindig csak egy csapatnak kedvez”

A Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu kritizálta a bírok mostanában hozott döntéseit, mert véleménye szerint azok mind csak egy csapatnak kedveztek. 

Bartomeu szerint a játékvezetők és a videóbíró is csak egyetlen csapatnak kedveznek a visszatérés óta, ez a csapat pedig a Real Madrid.

“Néztem az Athletic Bilbao elleni meccsüket, és bár utálom ezt mondani, de csak megismételni tudom, hogy a VAR technológiát nem úgy használják, ahogy kellene. Amióta visszatért a futball, ami történik a La Ligában az minden, de nem igazságos, ezt pedig az eredmények is jól mutatják, és úgy tűnik, mintha csak egy csapatnak kedveznének az ítéletekkel. Beszéltünk már erről a szövetséggel is a VAR bevezetésekor, hiszen a videóbírót arra kellene használni, hogy kisegítse a játékvezetőt, de az elmúlt meccseken mindenki láthatta a felvételeket, melyek során a technológiát egyáltalán nem használták jól.”

– nyilatkozta az elnök a spanyol Movistarnak a Barcelona Villarreal elleni 4-1-es győzeleme után. 

A Real Madrid a visszatérés óta eddig hibátlan a La Ligában, és a Barcelona botlásait kihasználva 4 ponttal vezetik a tabellát a katalánok előtt.