Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Michael Owen: A Liverpool nagy hibát követett el!

Michael Owen szerint korábbi csapata, a Liverpool azért nem tudta leigazolni Timo Wernert, mert egy másik játékosát részesítette előnyben. 

Michael Owen a Liverpoolban nevelkedett és egészen 2004-ig erősítette a “Vörösöket”, ahonnan a Real Madrid szerezte meg. A liverpooli gárda mezét összesen 297 alkalommal öltötte magára, ez idő alatt pedig 158 gólt szerzett és 32 gólpasszt osztott ki. Az aranylabdás játékos úgy véli, hogy korábbi klubja nagy hibát követett el azzal, hogy nem szerezte meg Timo Wernert, helyette Divock Origi szerződését hosszabbították meg:

Origi és Minamino is ott lesz a következő szezonban? Igen ott. Origi tavaly írt alá új szerződést, míg Takumi friss érkezőnek számít. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem kérdőjelezheted meg, hogy valóban ott kéne-e lenniük. Divock csodás dolgokat tett az előző szezonban, amiért új szerződést kapott. A Liverpool így jól megfizetett egy cserecsatárt. Timo Werner volt egyértelműen az a játékos, aki jól passzolt volna a csapat támadógépzetébe. Nem vagyok biztos abban, hogy jó döntést hoztak azzal, hogy Origit fizették meg…

Mint ismert, Timo Werner végül a Chelsea együtteséhez igazolt, pedig sokáig a Liverpool tűnt a legfőbb esélyesnek a megszerzésére. Jürgen Kloppék végül azonban nem tudták kifizetni azt az összeget a német támadóért, amit az RB Leipzig kért.