Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bundesligából igazolna támadót a Leicester City – sajtóhír

A Rókák új csatárt keresnek, a választásuk pedig a Bundesligában szereplő Pleára esett, francia sajtóinformációk alapján.


Leicester City a Mönchengladbach játékosát, Alassane Pléát szemelte ki támadósorának megerősítésére, a le10sport értesülései szerint. A 27 éves francia támadó szerződése 2023-ig szól a német együttessel, értékét 25 millió euróra taksálják jelenleg, a “Csikók” pedig körülbelül ennyiért meg is válnának tőle az aktuális piaci helyzetre való tekintettel, amennyiben a csatár távozni szeretne.

A rókák mindenképpen szeretnének még egy támadót igazolni, hogy jövőre is tudják tartani azt a szintet a bajnokságban, amelyet idén, ráadásul jövőre úgy néz ki, hogy a Bajnokok Ligájában is szerepelni fog a csapat, rosszabb esetben az Európa-ligában, így sűrűbb lesz a meccsnaptár. Ezért akarnak a keretnek mélységet adni, ugyanis Vardy és Iheanacho áll jelenleg Brendan Rodgers rendelkezésére csatárposzton, és van, hogy mindketten a kezdőcsapatban kapnak helyet.

Plea 2018-ban érkezett a ‘Gladbach csapatához a Nicetől 23 millió euróért, és olyannyira meggyőzte az edzői stábot, hogy mind a 34 Bundesliga találkozón pályára lépett első idényében remek játékkal elő rukkolva hétről-hétre és 15 gólja mellett kiosztott 4 gólpasszt is. Az idei kiírásban sem ment neki rosszul, ugyanis minden versenysorozatot figyelembe véve 33 találkozón jutott szóhoz, amelyeken 10 találatot és 11 gólpasszt hozott össze.