Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Setién szerint semmi sem dőlt még el!

Az FC Barcelona trénere szerint, csapata Real Madriddal szembeni, négy pontos hátránya egyáltalán nem a ledolgozhatatlan kategória.

“Meg tudjuk nyerni a La Ligát!” – Jelentette ki nagy magabiztossággal Setién keddi sajtótájékoztatóján.

“A valóság, és a számok egyaránt engedik, hogy ezt így gondoljuk! Természetesen nem lesz könnyű, de abszolút van esélyünk a bajnoki címre.” – Folytatta a 61 esztendős tréner, aki sikerhez vezető utat is vizionálta.

“Csak magunkkal szabad foglalkoznunk, az aktuális mécsünkre kell koncentrálnunk, és lépésről-lépésre haladva, minden meccset megnyerve szeretnénk előrefelé haladni. Plusz motivációként igaz az is, hogy minden amit teszünk, hatással lehet az augusztusi Bajnokok Ligájára is.” – Így Setién aki szerint a Villarreal elleni meggyőző sikerrel üzentek a kétkedőiknek is.

“Csakis a munkámra koncentrálok. Hosszú évek óta vagyok a futballban, így megtanultam, hogy ez az egyedüli járható út. A dolgokat egészében kell vizsgálni, nem pedig napról-napra előretekintve. Minden egyes meccsen rengeteg változó tényező van, olyanok is, amelyekre nem lehet felkészülni. A célunk az, hogy eredményesek legyünk, és örömet okozzunk a szurkolóinknak!” – Elmélkedett még a katalánok trénere.