Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ilyen feltételekkel hosszabbítana a Chelsea támadója!-sajtóhír

Tammy Abraham új szerződést szeretne kötni a Chelsea csapatával, ám csak akkor írna alá, ha közel háromszorosára emelnék a fizetését.

Abraham 7 éves kora óta a Chelsea kötelékébe tartozik. A támadó végigjárta az összes korosztályt, valamint kölcsönben is szerepelt. Először a Bristol Citynél, majd a Swansea együttesénél, legutóbb pedig az Aston Villánál pallérozódott. A előző nyári átigazolási időszakból kizárták a Chelsea gárdáját, aminek okán a frissen kinevezetett Frank Lampard a sajátnevelésű játékosokhoz nyúlt, így jutott Abraham is komoly szerephez. A 22 esztendős játékos nagyon jól kezdte az idényt, ám az utóbbi időben adós maradt a gólokkal, valamint sérüléssel is bajlódott.

A csatár jelenlegi kontraktusa 2022 nyaráig köti a londoni kékekhez, akik szeretnének is hosszabbítani tehetségükkel. Abrahamnek azonban komoly feltételei vannak. Jelenlegi fizetése 50000 font hetente, az angol támadó viszont ennek közel háromszorosát, 130000 fontot szeretne kapni az új szerződés mellé, azaz olyat, mint amilyennel Callum Hudson-Odoi rendelkezik. Azt nem tudni, hogy a Chelsea tervez-e ekkora összeget adni a támadónak, tekintve, hogy most szerezték meg Timo Wernert az RB Leipzig együttesétől.

Abraham ebben a szezonban összesen 39 meccsen kapott szerepet, amelyeken 15 gólt szerzett és 6 gólpasszt osztott ki. Piaci értékét a mértékadó transfermarkt 40 millió euróra becsüli.