Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét a Bundesligából igazolna támadót a Chelsea – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Chelsea ismét egy Bundesliga-támadóra csapna le, sőt, már elég közel is áll a leszerződtetéséhez.

A goal.com és a The Guardian információi szerint a londoni kékeknek van a legnagyobb esélye arra, hogy leigazolja a nyáron a Bayer Leverkusen egyik legjobbját, Kai Havertzet. Az angol lapok beszámolói szerint a Chelsea a múlt héten már egy 80 millió eurós ajánlatot is tett a támadó középpályásért, de ezt a németek nem fogadták el, mivel 100 millió alatt nem akarják elengedni. Rudi Völlera Leverekusen sportigazgatója korábban azt nyilatkozta, hogy nincs akadálya annak, hogy akár a nyáron távozzon Havertz, mivel ebben már megállapodtak a játékossal.

Eddig a legtöbbször a Bayern Münchennel hozták szóba Havertzet, de a bajor csapat vezetősége a héten elárulta, hogy idén biztosan nem tudják szerződtetni a koronavírus-járvány okozta pénzügyi nehézségek miatt.

A fiatal játékos a mostani szezonban minden sorozatot figyelembe véve 43 tétmérkőzésen összesen 17 alkalommal volt eredményes.

A Chelsea idén már bejelentett egy igazolást a Bundesligából Timo Werner személyében.