Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Volt Juventus támadót szerezne meg az Inter! – sajtóhír

Egybehangzó sajtóhírek szerint Antonio Conte, az Inter vezetőedzője szeretné a klubhoz csábítani a volt Juventus támadót, Mario Mandzukicot.

Mint ismert, a napokban Mario Mandzukic Közel-keleti kalandja véget ért az Al Duhail csapatával, miután közös megegyezéssel felbontották a játékos szerződését. A horvát támadó 4,5 év után hagyta el a Juventus együttesét januárban, ám ennél most jóval gyorsabban a távozás mezejére lépett.

A legfrissebb sajtóhírek szerint a vb-döntős játékos ismét Olaszország felé veheti az irányt, ezúttal viszont Milánó lenne a végállomás számára. Antonio Conte ugyanis komolyan számolna vele. A Gazzetta dello Sport értesülései alapján az olasz mester elsősorban Lukaku cseréjeként számítana rá. Conte többször is kifogásolta korábban, hogy szerinte nem elég mély a kerete a több porondon való szerepléshez, és a támadósorra is ráférne az erősítés.

Nem Mandzukic az egyetlen csatár, aki figyelnek a fekete-kékek. A horvát támadó mellett az AS Roma támadója, Edin Dzeko és a Chelsea vb győztes játékosa, Olivier Giroud is lehetséges célpont Conte számára.