Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Megsérült a klub tehetséges középpályása!

A Crystal Palace ellen 3-2-re megnyert találkozón Frank Lampard egyik fiatal tehetsége, Billy Gilmour térdsérülést szenvedett. A 19 esztendős játékos jó eséllyel kidőlt a szezon hátralévő részére. 

Billy Gilmour ebben a szezonban mutatkozott be a Chelsea felnőttei között. A 19 éves középpályás minden sorozatot figyelembe véve már 11 találkozón kapott szerepet Frank Lampardtól. A skót nemzetiségű játékos rendre meg is hálálta az edzőjétől kapott bizalmat és jó játékával hívta fel magára a figyelmet.

A legutóbbi Crystal Palace ellen 3-2-re megnyert találkozón is a kezdőben kapott helyet Gilmour, aki valószínűleg a 19. percben sérült meg egy Milivojevic elleni párharc során. A középpályás egészen a 80. percig a pályán maradt, amikor Jorginho váltotta. A mérkőzés utáni vizsgálatok alapján a skót térdsérülést szenvedett és szinte biztos, hogy a szezon hátralévő részében már nem játszhat.

Lampard helyzetét tovább nehezíti, hogy a középpályásai közül Gilmouron kívül Kantéra sem számíthat, akinek szintén a térdével vannak problémák. Jó hír viszont, hogy a legutóbbi két mérkőzést kihagyó Mateo Kovacic akár visszatérhet a következő, Sheffield United elleni bajnokira.