Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Házi karanténba kényszerült a Real Madrid játékosa

Azok után, hogy korábban többször megsértette a korlátozásokat, ismét a középpontba került a koronavírus-járvány kapcsán a Real Madrid szerb légiósa…

A spanyol bajnoki (La Liga) listavezető Real Madrid fiatal támadója, Luka Jovic kénytelen volt házi karanténba vonulni, miután találkozott egy barátjával, akiről később kiderült, hogy elkapta a koronavírust. Természetesen a szerb csatárt is tesztelték már a vírusra, az eredmény negatív lett. Ennek ellenére a kormány intézkedései szerint egy darabig biztosan nem tréningezhet együtt csapattársaival.

A 22 éves szerb gólfelelős múlt nyáron hatalmas reményekkel igazolt a madridiakhoz, akik 60 millió eurót fizették érte az Eintracht Frankfurtnak, miután a tehetséges gólfelelős a 2018-2019-es idényben minden sorozatot figyelembe véve 48 mérkőzés alatt 27 találatot szórt.

Ezt a szédületes góllövő formát nyomaiban sem tudta azonban átmenteni a Realhoz, ahol 25 pályára lépés alatt csupán kétszer vette be az ellenfelek kapuit, ráadásul állandó játéklehetőséget sem igazán tudott eddig követelni magának – megítélése egyre inkább kétes a “blancók” háza táján.