Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Luka Jovic megint megszeghette a koronavírus miatt hozott szabályokat

Nem először kerül bajba a Real Madrid szerb csatára, Luka Jovic amiatt, hogy nem tartotta be a koronavírus-járvány miatt hozott intézkedéseket, ám most nem ő volt az egyetlen futballista, aki megszeghette a szabályokat.

Már csap két nap van hátra a La Liga startja előtt, de a Real Madrid csatára, Luka Jovic, az Atlético Madrid támadója, Ivan Saponjic és a Getafe középpályása, Nemanja Maksimovic egy kerti partin vett részt Jovic házában Madridban. A játékosok sütögettek, majd együtt úsztak a medencében is, amiről a Real támadójának barátnője osztott meg egy fotót a közösségi médiában.

Bár már nincsenek szigorú korlátozások Spanyolországban, továbbra is tartani kell a megfelelő távolságot és kerülni kell az összejöveteleket a spanyol liga vezetőinek javaslatára, hogy minden probléma nélkül elinduljon szerdán a bajnokság.

Jovic korábban még Szerbiában került bajba, amikor a kötelező karanténja alatt elhagyta az otthonát, Spanyolországban pedig a Sevilla játékosai okoztak felháborodást, amikor négy játékos szegte meg a koronavírus-járvány miatt hozott szabályokat.