Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Magabiztos Manchester United siker!-videóval

A kiesés ellen küzdő Aston Villa fogadta a dobogós álmokat dédelegető Manchester Unitedet. A találkozót nehezen kezdték a “Vörös Ördögök”, de végül nagyon sima győzelmet arattak.

A találkozót az Aston Villa kezdte jobban, amely többször is eljutott a United kapujáig, de nagy helyzetet nem tudott kialakítani. Egészen a 17. percig, amikor egy beadást követően Grealish lőhetett kapura, ám kísérlete elkerülte de Gea portáját. A 25. minutumban egy eladott labdát követően Trezeguet iramodott meg a United kapuja felé, lövése a kapufát találta el. Egy perccel később viszont már a „Vörös Ördögök” rúghattak büntetőt, amit Fernandes harcolt ki és értékesített is, 0-1! A félidő vége előtt nem sokkal Greenwood szólózott, majd lőtt 16 méterről, de Pepe Reina bravúrral hárítani tudott. A gólt követően teljesen átvette az irányítást Solskjaer legénysége. Előbb Fernandes fejese kerülte el nem sokkal Reina hálóját, a hosszabbítás legvégén pedig egy kontrából Martial passzát követően Greenwood bombázott a hazaiak kapujába, 0-2!

A második játékrész elején ismét betalálhattak volna a “Vörös Ördögök”. Wan-Bisakka fejelhetett közelről, de nem találta el a kaput Rashford beadása után. Az 58. percben aztán végleg eldöntötte a találkozót a United. Egy szöglet után Pogba lőhetett a 16-os előteréből, a védők pedig nem tudták útját állni a kísérletének, 0-3! 3 minutummal később Martial már a negyediket lőhette volna, de a felsőléc megmentette a Villát. Az utolsó 30 percben egyik gárda sem akart igazán támadni, a Unitednak volt pár veszélyes ritmusváltása, ám ezekbe rendre hiba csúszott. Összességében teljesen megérdemelt győzelmet arattak Solskjaer legényei, akik 2 pontra megközelítették a 3. helyezett Chelseat.

Aston Villa – Manchester United 0-3 (0-2)
Helyszín: Villa Park; Vezette: Jonathan Moss
Gólszerzők: – ill B. Fernandes (27. büntető), Greenwood (45+5.) , Pogba (58.)
Sárga: Konsa (52.), Nakamba (81.) ill. Wan-Bissaka (40.), Matic (45+3.), Fred (87.)
Kiállítás:ill.-

Aston Villa: Reina – Taylor, Mings, Hause, Konsa – McGinn (Nakamba 59.), Luiz (Vassilev 84.), Trezeguet, Grealish, El-Ghazi (Hourihane 58.) – Samata (Davis 59.) Vezetőedző: Dean Smith

Manchester United: de Gea – Wan-Bissaka (Williams 66.), Lindelöf, Maguire, Shaw – Pogba, Matic (McTominay 66.), Greenwood (James 78.), Fernandes (Fred 71.), Rashford – Martial (Ighalo 78.) Vezetőedző: Ole Gunnar Solskjaer

A mérkőzés összefoglalója:

A 34. forduló eredményei és további programja:

 Kedd:
Crystal Palace 2-3 Chelsea
Watford 2-1 Norwich
Arsenal 1-1 Leicester

 Szerda:
Manchester City 5-0 Newcastle
Sheffield United 1-0 Wolverhampton
West Ham 0-1 Burnley
Brighton 1-3 Liverpool

Csütörtök:
Bournemouth 0-0 Tottenham
Everton 1-1 Southampton

A bajnokság aktuális állása: