Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Brazil utánpótlás válogatott játékos igazolhat a Bundesligába

A mindössze 20 éves Victor Bobsin leigazolását fontolgatja a Bayer Leverkusen. A németeken kívül, még legalább egy tucat európai csapat nézte ki a tehetséges brazil védekező középpályást.

Bobsin jelenleg a Gremio utánpótlásában futballozik, a felnőtt csapatban még nem mutatkozott be, de lehet erre nem is lesz alkalma, hiszen idén nyáron könnyen csapatot válthat.

A legújabb kérő a német Bayer Leverkusen, de állítólag a Vitória Guimarães és a Braga is szeretne ajánlatot tenni a játékosért. A portugál klubokon kívül, még egy svájci gárda lehet riválisa a Bayernek. Ezeken a klubok kívül, szemmel tartja a játékos fejlődését a Bologna, az Udinese, a Szpartak Moszkva, a Krasznodar,Sevilla és a Villarreal is.

Komoly konkurenciával kell megküzdenie a Leverkusennek a játékos kegyeiért, de az mindenféleképpen a német klub mellett szól, hogy Bobsin itt újra együtt játszhatna honfitársával Paulinhoval.
A két fiatal brazil az U17-es korosztályos válogatottban szerepelt korábban együtt. Paulinhot 2018 nyarán szerezte meg a Bayer a Vasco de Gama együttesétől.