Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: kinevezték a ZTE új edzőjét – HIVATALOS

A Joan Carillo helyére a Mol Fehérvár csapatához távozó Márton Gábor megüresedett helyére kinevezte új vezetőedzőjét az elmúlt idényt fantasztikus formában befejező Zalaegerszeg csapata…

A Zalaegerszeg csapata vasárnap délután erősítette meg, hogy a várakozásoknak megfelelően a következő szezonban Boér Gábor lesz az együttes vezetőedzője.

A korábban a Békéscsaba és a Győr csapatában dolgozó 37 éves szakember kapcsán a legnagyobb érdekesség, hogy élő szerződés köti a másodosztályú Kazincbarcika csapatával, melyhez június elején nevezték ki, a zalaiak azonban megállapodtak velük az elengedéséről.

“Egy olyan edzőtől, aki még nem dolgozott NB I-ben nyilvánvalóan őszinte első mondatnak számít az, hogy megtiszteltetés egy ilyen nagy múltú csapat kispadját megkapni az első osztályban. Nem titkolom, mindig erre vágytam, ezért kezdtem edzősködni, ide akartam eljutni. Köszönöm Végh Gábor tulajdonos úrnak és Sallói István sportigazgatónak, hogy rám gondoltak, és bizalmat szavaztak nekem. Ehelyütt is meg kell köszönnöm a Kazincbarcika tulajdonosának, Sztupák Péter úrnak a nagyvonalú hozzáállását, hiszen ő tette lehetővé, hogy élő szerződésem ellenére a ZTE hívására igent mondhassak. Ezzel le is zárnám a mondandómat, a megtiszteltetés és a köszönet kinyilvánítása után mostantól csak azzal szeretnék foglalkozni, amire szerződtem: dolgozni a ZTE sikeréért. A tulajdonos és a sportigazgató egyértelművé tette, hogy bíznak bennem és a stábomban, és semmi más dolgom nincs, mint bizonyítani azt, hogy kemény munkával egy fiatal magyar edző is sikeres lehet az első osztályban. Hiszek magamban, és a stábomban, azt, hogy most itt lehetünk a munkánknak köszönhetjük, tudjuk, hogy erre lehet csak alapozni, úgyhogy munkához is látunk”

– fogalmazott az újonnan kinevezett tréner a ZTE honlapján.