Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vezéráldozattal járt a Barcelona győzelme

A Valladolid szombati legyőzése alkalmával már az első félidőben le kellett cserélni sérülés miatt a Barcelona egyik meghatározó játékosát…

A Barcelona együttese hivatalos csatornáin keresztül megerősítette, hogy a szombati összecsapás félidejében combfeszítő-sérülés miatt lecserélt Antoine Griezmann a következő mérkőzéseken biztosan nem lehet ott a csapatával, és határozatlan időre kiesett. Részletesebb tájékoztatás a további vizsgálatok elvégzését követően várható.

A 29 esztendős francia szélső tavaly nyáron viharos körülmények közt hagyta el el öt év után a közvetlen vetélytárs, Atlético Madrid csapatát 120 millió euró ellenében, azonban Griezmann képtelen volt akkora vezetőszerepet betölteni a katalánoknál, mint korábban tette a fővárosi egylet színeiben.

Griezmann az első barcelonai idényében jelenleg 46 fellépés alatt 15 találatnál jár, és bár egyre többször szóba kerül a távozása, továbbra is számítanak rá, és rendszeres tagja a Barca kezdőcsapatának, elvesztése kétségkívül érzékeny veszteség lehet a Real Madrid elleni versenyfutásban.