Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi a Barcelonából fog visszavonulni

A Barcelona megtépázott renoméjú elnöke a Xavival kapcsolatos gondolata mellett Lionel Messi jövőjével kapcsolatban is jósolt…

A Barcelona első embere, Josep Bartomeu az ellene felrótt kritikák ellenére rendkívül magabiztos saját maga jövőjét illetően, és abban is biztos, hogy Lionel Messi jövője egy pillanatig sem lehet kérdéses a klubnál:

“Beszéltünk már vele többször, és mindkét fél nyitott a közös együttműködésre. Messi innen akarja befejezni a pályafutását, mi pedig hosszabbítani akarunk vele újra és újra, így nem lehet kérdés, hogy maradni fog nálunk.”

A katalán sajtó szerint a hatszoros aranylabdás bizalma az utóbbi időben egyre inkább megingott az elnök iránt, és egyesek már azt is biztosra veszik, hogy Messi belátható időn belül el fogja hagyni a klubot, mivel nem ért egyet Bartomeu nézeteivel. Jövőre mindenesetre elnökválasztás, amely bizonyára sok fontos kérdésre választ fog adni.

Messi a nem mindig optimális körülmények ellenére a Valladolid hétvégi legyőzése alkalmával különleges rekordot állított fel, hiszen a spanyol bajnokság (La Liga) első játékosa lett a 2000-es években, aki egy szezon alatt a gólok és a gólpasszok számában is elérte a 20-20 darabot.