Legendák Viadala

Újabb sztárcsapat jelentkezett be Szoboszlaiért – sajtóhír

F. Ádám
F. Ádám
újságíró, 2020 július 14. 07:00

Korántsem biztos, hogy a legnagyobb magyar tehetség Olaszországban fog kikötni, noha eddig erre lehetett számítani, most egy újabb nagy nevű csapat jelentkezett be a Red Bull Salzburg kiválóságáért…

Az osztrák bajnokság legjobb játékosának is megválasztott Szoboszlai Dominik játékjogára a Tuttosport legfrissebb beszámolója szerint a Paris Saint-Germain csapata szeretne lecsapni, amely az AC Milanhoz hasonlóan legalább 25 millió eurót fizetne a középpályásért.

A 19 esztendős magyar tehetség minden sorozatot figyelembe véve 13 gólt és 19 előkészítést regisztrált 40 pályára lépés alatt a 2019-2020-as idény során, nem csoda tehát, hogy megannyi külföldi sztár(csapat) ácsingózik a megszerzésére.

Szoboszlai a Salzburg előző szezonjában két osztrák bajnoki és egy kupa-találat mellett a BL csoportkörében is eredményes tudott lenni, és a mostani szezonban fokozatosan egyre több játéklehetőséget követelt magának, és egyre több olasz és angol klub érdeklődését vonzatta magára. A teljesség igénye nélkül állítólag az AC Milan, a Lazio, a Napoli, az Arsenal, a Leicester City vagy éppen a PSG áll sorban a kegyeiért.