Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vele erősítene jobbhátvéd poszton a PSG!-sajtóhír

A francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő PSG együttese az Atalantából szeretné pótolni a Dortmundba távozó Thomas Meuniert. A franciák erre a célra Timothy Castagnet nézték ki.

Timothy Castagne 2017 nyarán szerződött az Atalanta együtteséhez a Genktől. A belga jobbszélső azóta 89 meccsen lépett pályára a bergamói gárda mezében, amelyeken 8 gólt szerzett és 9 gólpasszt osztott ki. A csapattal egyetemben a 24 éves játékos is kiválóan teljesít az elmúlt szezonokban, aminek köszönhetően számos topklub figyelmét felkeltette.

A legfrissebb hírek szerint a Paris Saint-Germain gárdája nézte ki magának Castagnet. Mint ismert a francia sztárcsapat elveszített egy másik belgát, Thomas Meuniert, aki ingyen távozott a Borussia Dortmundhoz. A párizsiak úgy vélik, hogy Castagne lenne a tökéletes pótlás erre a megüresedett posztra. A Le 10 Sport értesülései alapján a bergamói együttes is nyitott lenne az üzletre, tekintve, hogy a jobbhátvéd szerződése a következő szezonban lejár, így még most tudnának érte jelentősebb összeget kérni.

Castagne ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 26 találkozón kapott szerepet, amelyeken 2 találatot és 2 asszisztot ért el. Piaci értékét a transfermarkt oldala 16 millió euróra becsüli.