Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Van, aki már elengedte a bajnokságot!

Az FC Barcelona, Luis Suárez szerint finoman szólva is már csak reménykedhet abban, hogy bajnok lesz a La Liga 2019/20-as szezonjában. 

Az uruguayi klasszis a Sport című napilapnak adott exkluzív interjújában elmélkedett a szezon hátralévő részéről.

“Ha őszinte akarok lenni, a La Liga megnyerése szinte a lehetetlen kategória! Meg voltak a lehetőségeink arra, hogy előrébb lépjünk, talán a Celta-meccs volt az egyik, ami kulcsfontosságú volt e tekintetben. Nagyon fájó az a pontvesztés, főleg, hogy a végén kaptunk gólt. Nincs mit tennünk, a lehető legjobban kell befejeznünk a bajnokságot, aztán a Bajnokok Ligájára kell koncentrálnunk!” – Így Suárez, aki több témát is érintett a beszélgetés során, így például az újra felerősödő Lautaro Martinez-transzferről is beszélt.

“Nagyszerű játékos, aki fantasztikusan játszik az Interben. Nem könnyű Argentínából Olaszországba érkezni, és ilyen szinten teljesíteni, hiszen a Serie A nagyon kemény bajnokság. Lautaroé a jövő, ha a Barcához igazol, mindenben segíteni fogjuk őt, elsőként abban, hogy minél előbb otthon érezze magát!” – Fogalmazott a 33 esztendős csatársztár, akinek szavaiból azért kitűnik, hogy valóban van alapjuk a Lautaro-pletykáknak.