Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “az állandóság gyümölcse”

Ahogyan arról beszámoltunk, csütörtök este a Real Madrid sorozatbeli tizedik győzelmével bebiztosította spanyol bajnoki címét a 2019-2020-as évadban…

Nagyszerű bajnoki hajrájának köszönhetően a Real Madrid csapata végül egy fordulóval a vége előtt bebiztosította fennállása 34. bajnoki címét a Barcelona elleni versenyfutásban. A “királyi gárda” csapatkapitánya, Sergio Ramos csapata teljesítménye mellett Zinedine Zidane munkáját emelte ki az utolsó meccs megnyerését követően:

“Ez a trófea a munka és az állandóság gyümölcse. Ha jól végzed a dolgodat, végül megkapod a jutalmadat. Sorozatban tíz meccset megnyerni egyáltalán nem könnyű, akkor is, ha vannak, akik nem így gondolják. Rendhagyó idény volt, ám a járvány utáni időszakban egyértelműen látszott, melyik csapat a legjobb. Ez az ötödik bajnoki címem, rendkívül boldog vagyok. Zidane a kulcs, a hajó kapitánya. Megbízik a játékosokban, ami nem magától értetődő az edzők körében. Vakon hiszünk benne. Amihez hozzáér, arannyá válik. El kell ismerni az eredményeit. Addig maradok, amíg az elnök akarja. Rajtam nem múlik. Imádok itt lenni, szeretném a Real Madridban befejezni a pályafutásomat!”

Mivel a Barca kikapott, a Real pedig ismét diadalmaskodott, a két gigászt az utolsó forduló előtt már 7 pont választja el egymástól az első két helyen.