Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Régi edzőjét hozná vissza a Benfica!-sajtóhír

Portugál és brazil sajtóértesülések szerint a Benfica együttese szeretné visszacsábítani korábbi edzőjét, Jorge Jesust a kispadra.

Jorge Jesus 2009 nyarán vette át a Benfica irányítását, ahol egészen 2015 júniusáig edzősködött. Ez idő alatt 3 bajnoki címet és 5 kupagyőzelmet ünnepelhetett, valamint egyszer a szuperkupát is a magasba emelhette. Ezt követően a Sporting gárdját trenírozta 3 esztendőn keresztül, majd egy rövid Szaúd-Arábiában tett kitérőt követően a Flamengohoz vezetett az útja, amelyet bő egy éve irányít.

Jesus neve ismét felröppent a Benfica együttesénél, amely már biztosan nem tudja megvédeni bajnoki címét ebben a szezonban. Ahogy arról beszámoltunk, Bruno Lage benyújtotta lemondását, ám arról még nem tudni, hogy ezt elfogadták-e. Mindenesetre hírbe hozták már a csapattal Mauricio Pochettinot és Marcelo Gallardot is. A legfrissebb név a kalapban azonban Jesus. A hírek szerint a tréner Lisszabonba repült, hogy tárgyaljon a “Sasokkal” egy 3 éves szerződésről. A portugál média szinte biztosra veszi, hogy ő lesz a Benfica régi új edzője.