Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Riválistól igazolna a Tottenham!-sajtóhír

Angol lapértesülések szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham gárdája, a Leicester Citytől szeretné leigazolni Demarai Grayt. 

Gray 2016 januárja óta erősíti a Leicester Cityt, amely 5,1 millió eurót fizetett érte a Birmingham gárdájának. A 24 esztendős szélső azóta 165 találkozón lépett pályára a “Rókák” mezében, amelyeken 13 gólt szerzett és 17 gólpasszt osztott ki. Jelenlegi szerződése jövő nyárig köti a klubhoz.

A legfrissebb sajtóhírek szerint a Tottenham éppen amiatt nézte ki magának a szélsőt, hogy kontraktusa utolsó évébe lépett. A londoni alakulat a koronavírus-járvány miatti gazdasági visszaesés okán igyekszik a lehető legolcsóbb befektetésekkel új játékosokat a klubhoz csábítani. Ennek az átigazolási politikának lehetne az egyik első kulcsfigurája Gray. A pletykák alapján Brendan Rodgers szeretné megtartani a 24 esztendős futballistát, ám a Leicester edzője jobb teljesítményt várna el a szélsőtől, konkrétan azt szeretné, ha több gólból venné ki a részét.

Gray ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 27 meccsen kapott szerepet, amelyeken 3 találatot és 5 asszisztot jegyezhetett fel. Piaci értékét a mértékadó transfermarkt 14,5 millió euróra becsüli.