Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyolország: Megvan, mikor térhetnének vissza a nézők! – sajtóhír

Spanyolországi sajtóhírek szerint az Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) elkezdte konkréten megvizsgálni annak a lehetőségét, hogy mikor is térhetnek vissza a szurkolók a lelátókra.

A hírek szerint a RFEF figyelembe véve világjárvány második hullámának az őszre vizionált visszatérését is, az év végét jelölte meg azon időszaknak, amikor már újra szurkolók előtt rendezhetnének futballmeccset az országban.

A szövetségnek állítólag már konkrét elképzelése is van, ami a következő lenne: A madridi Marca című sportnapilap szerint a Király-kupa döntőjét decemberre halasztanák, és finálé helyszínéül kijelölt sevillai Estadio de La Cartuja lelátóin már ott lehetnének a szurkolók is.

A hírek szerint mindkét döntős csapat, a Real Sociedad és az Athletic Bilbao is támogatná az elképzelést, különösen annak fényében, hogy a két baszk csapat már korábban is jelezte, nézők előtt szeretnének futballozni.

A RFEF már fel is vette a kapcsolatot a Spanyol Nemzeti Sporttanáccsal (CSD) és az egészségügyi hatóságokkal, hogy megvitassák az elképzelést