Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést hosszabbíthat a West Ham támadója! – sajtóhír

David Moyes magabiztos Michail Antonioval kapcsolatban. A klub edzője szerint az angol támadó meghosszabbítja jövő nyáron lejáró szerződését a West Ham Uniteddel. 

Antonio 2015 nyarán érkezett a West Hamhez a Nottingham Forest együttesétől, 9,5 millió euró ellenében. Az angol támadó azóta 151 alkalommal lépett pályára a “Kalapácsosok” mezében, ez idő alatt pedig 36 gólt szerzett és 22 gólpasszt osztott ki. A 30 esztendős játékos aktuális szerződése jövő nyáron jár le, ám a gárda trénere, David Moyes szerint meg tudnak egyezni a felek a hosszabbításról:

Egy év van hátra a jelenlegi kontraktuásból, de ahogy én tudom előrehaladott tárgyalásokat folytatunk vele a hosszabbításról, szóval nem kell pánikolnunk.

A támadó a Premier League újraindítását követően négyszer zörgette meg a Norwich hálóját, összességében pedig már 6 gólnál jár az elmúlt szűk 1 hónapban. A West Ham a kiesés ellen harcol, 3 forduló alatt 4 pontot kellene gyűjteniük, hogy jövőre is a Premier Leaguben szerepelhessenek. A “Kalapácsosok” az utóbbi 4 meccsükön 7 egységet gyűjtöttek be, többek között Antonio remeklésének köszönhetően, ám Moyes szerint ez nem kizárólag az ő érdeme:

Nem gondolom azt, hogy Michy mentene meg minket. Ha az élvonalban maradunk, az a csapat érdeme lesz, köszönhetően a formájuknak és a hozzáállásuknak. Az érkezésem óta szinte minden mérkőzésen nagyon jól játszottak a fiúk, kiváló munkát végeztek. Ettől függetlenül fejlődnünk kellett a gólszerzésben, amiben Michy nagy segítségünkre volt. Remélhetőleg az utolsó 3 fordulóban is így teljesítünk majd.

Antonio ebben a szezonban összesen 23 találkozón kapott szerepet, amelyek nyolcszor talált a hálóba és 3 előkészítést is magára vállalt. Piaci értékét a transfermarkt 9,5 millió euróra teszi.